146 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости от Боровец
Над 52 ХОТЕЛА 22 СЕМЕЙНИ ХОТЕЛА и 72 КЪЩИ за гости от Боровец и региона
Почивка в България.
Хотели Заведения Къщи за гости Ресторанти Спорт
ХОТЕЛИ СЕМЕЙНИ ХОТЕЛИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ РЕСТОРАНТИ СПОРТ
Помощ Информация Време Транспорт WI - FI зони
ПОМОЩ ИНФО ВРЕМЕ ТРАНСПОРТ ЗОНИ
НАЧАЛО БОРОВЕЦ СКИ ЗОНА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
Хотел Роял*** (Royal Hotel***)
Боровец
- тераси
- мини бар
- телефон
- тангенторна вана
- сауна
- фитнес център
- лоби бар
- ресторант
Контакти:
Капацитет:
- двойни стаи
- апартаменти
Говорими езици:
Български, Английски
Храна:
В ресторанта на хотела.
Брой посещения: 2560


През 2015 година Хотел „Роял“ отваря врати. Неговата сграда търпи цялостно реновиране. Разположена е сред хубостта на местността Широка поляна в Боровец и се радва на истински покой и тишина. От тук се открива и прекрасна гледка към Рила. Само на три километра пък се намира кабинковият лифт.

Прекрасната локация на хотела е в перфектно съчетание с неговата луксозна обстановка.с на разположение тук са двадесет и две стандартни и делукс ДВОЙНИ СТАИ. Има и четири АПАРТАМЕНТАмалки и големи.

Стая Delux
Площта на тези помещения е 31 до 40 кв.м. Те са деветнадесет на брой и включват мека мебел, както и удобен работен кът. Осигурени са и удобства, сред които LCD ТЕЛЕВИЗОР, както и Wi-Fi ИНТЕРНЕТ. Осигурени ще Ви бъдат и МИНИ БАР, ТЕЛЕФОН, а също и баня с душ или ВАНА. Стаите имат и ТЕРАСИ. Интериорът във всяко от помещенията е различен. Тук подслонени могат да бъдат до трима души.

Стандартна стая
И тук ще откриете удобства, сред които РАБОТЕН КЪТ, МИНИ БАР, ТЕЛЕВИЗИЯ и ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕФОН. В този тип помещения настанявани могат да бъдат до двама души.

Апартамент Lux – малък
Този вид апартаменти са с площ от 52 кв.м и предлагат спалня, хол и ТЕРАСА. Луксозното им обзавеждане предвижда работен кът и мека мебел, както и два телевизора. На лице са и всички останали удобства. Два са санитарните възли, а на услугите Ви ще са ТАНГЕНТОРНА ВАНА и САУНА. Тук настанени могат да бъдат четирима души.

Апартамент Lux – голям
Той е тристаен и предлага две спални, хол и две ТЕРАСИ. Два са МИНИ БАРОВЕТЕ, ТЕЛЕФОНИТЕ, както и РАБОТНИТЕ КЪТОВЕ. Има три ТЕЛЕВИЗОРА и ИНТЕРНЕТ. Три са и санитарните възли. Има баня с ТАНГЕНТОРНА ВАНА и САУНА, както и баня с ВАНА. Тук могат да отседнат до седем души.

Хотел „Роял“ е и място, където да проведете фирмени мероприятия и тийм билдинги. На разположение за целта ще имате и КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА за петдесет души. Проектирана е по начин, който ще позволи разполагането на нужната Ви техника. От тук се открива и великолепна гледка.

В РЕСТОРАНТА пък ще се радвате на стилна обстановка, в която поднесени ще Ви бъдат отлични блюда от националната и европейската кухня. Богат е и изборът от питиета, на който ще се радвате тук, както и в ЛОБИ БАРА. Приятно ще е и времето, прекарано на БАРБЕКЮ ТЕРАСАТА.

На услугите Ви ще са и ФИТНЕС ЦЕНТЪР, както и САУНА.

Заповядайте!

Спа хотел Алпин Боровец
BGrest.com - Почивка в България
Хотел Самоков****
Къща Вила Широки дол
Хотел Алпин****
Бунгало Рейчъл
Хотел Долна Баня***
Апартамент Лава Гранд
Почивка в Банско
Почивка в Благоевград
Почивка в Чепеларе
Почивка в Пампорово
Почивка в Слънчев бряг
Почивка в Несебър
Почивка в Китен
Почивка в Приморско
Почивка в Поморие
Почивка в Созопол
Почивка във Варна
Почивка в Свети Влас
Почивка в Равда
Печатна реклама - ниски цени!!!
Общи условия; Партньори: Хотели в Гърция; Почивка в Чепеларе; Печатна реклама и web дизайн; Хотелите в Благоевград; Хотелите в Пампорово; Благоевград; 175 хотела в Банско; Хотели, къщи и квартири в Китен; Повече от 470 обекта в Созопол; Хотели, къщи и квартири в Приморско; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; BGrest.com - Почивка в България - хотели и къщи за гости

Почивка в Боровец - Над 146 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости от Боровец и региона. borovets, Боровец, hoteli borovets, borovets hoteli, borovets ski, ski borovets, mehani borovets, borovets mehani, restoranti borovets, borovets restoranti, хотели в Боровец, хотел в Боровец, къща за гости Боровец, Боровец къщи за гости, hoteli v borovets, mehani v borovets, механи в Боровец, ресторанти в Боровец, Боровец хотели, хотели Боровец, ресторанти Боровец, mehani, klubove borovets, клубове в Боровец, важни телефони Боровец, разписание на влакове Боровец, разписание на автобуси Боровец, Wi-Fi Боровец, hotels in borovets, borovets hotels, borovets taverns, guest house borovets