146 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости от Боровец
Над 52 ХОТЕЛА 22 СЕМЕЙНИ ХОТЕЛА и 72 КЪЩИ за гости от Боровец и региона
Хотели и къщи за гости
Хотели Заведения Къщи за гости Ресторанти Спорт
ХОТЕЛИ СЕМЕЙНИ ХОТЕЛИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ РЕСТОРАНТИ СПОРТ
Помощ Информация Време Транспорт WI - FI зони
ПОМОЩ ИНФО ВРЕМЕ ТРАНСПОРТ ЗОНИ
НАЧАЛО БОРОВЕЦ СКИ ЗОНА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ РЕГИСТРАЦИЯ РЕКЛАМА КОНТАКТИ
Хотел Бреза (Breza Hotel)
к.к. Боровец
- апартаменти
- двойни стаи
- тройни стаи
- паркинг
- ресторант
- интернет
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА ГАЛЕРИЯ НА ХОТЕЛА ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ КОМЕНТАРИ НА КЛИЕНТИ
Контакти:
адрес: к.к. Боровец
тел.: 07503/2360; 0878/551592
e-mail:
web: borovetz-resort.com
Говорими езици:
Български, Английски
Храна:
В ресторанта към хотела
GPS координати: 42.265071 N 23.603766 E Карта в Google Maps Брой посещения: 3393

Без абсолютно никакво съмнение Хотел Бреза, разположен на прекрасно място сред чудния курорт Боровец, е идеалното място за зимната Ви ваканция. Не само прелестта на Рила, но и всички удобства, които ще Ви предложим, ще направят ваканцията Ви незабравима.

Сред нещата, които първо ще Ви направят впечатление е забележителната модерна постройка, в която се помещава хотелът. Нейното разположение, съвсем близо до лифта-гондола в Боровец, както и до двете чудесни детски писти, е не по-малко предимство. Интериорът и цялостното обзавеждане на хотела пък се отличава с много стил и добри дизайнерски решения.

Всичките ни двадесет и девет помещения разчитат на сателитна телевизия, както и на хладилник/мини бар. Всеки от гостите ни може да използва и телефон. Към всяко помещение има собствена баня, а някои от стаите ни на втория етаж имат и тераси. Сред помещенията ни се различават и две единични стаи, една тройна стая, седемнадесет двойни и седем апартамента.

На територията на Хотел Бреза се намира и СПА център RANDEVOUS, където ще можете да се отпуснете в финландска сауна. Нищо няма да Ви попречи да релаксирате в специалната ни зона, както и в чудесната ни парна баня. Но забавленията не спират до тук. За нощните птици имаме две невероятни предложения – дискотека OPIUM и дискотека BUZZ. Ако пък си падате по не толкова шумните забави, то ресторантът на Хотел Бреза е Вашето място. Освен на страхотната атмосфера, която струи край камината, тук ще се насладите и на изключително вкусни специалитети. На добро питие ще можете да се отдадете и в лоби бара ни. А ако сте взели и малчуганите с вас – те ще могат да се забавляват в специалния ни детски кът. По-големите сред тях, както и самите Вие, ще можете да използвате Интернет в специалния ни клуб.

ЦЕНИ:

Висок сезон(27.12-03.01)
Единична стая – 130 лв./нощувка
Двойна стая – 180 лв./нощувка
Тройна стая – 240 лв./нощувка
Апартамент – 280 лв./нощувка

Среден сезон (04.01-28.02)
Единична стая – 110 лв./нощувка
Двойна стая – 125 лв./нощувка
Тройна стая – 180 лв./нощувка
Апартамент – 240 лв./нощувка

Нисък сезон (01.12-26.12 и 01.03-21.03)
Единична стая – 90 лв./нощувка
Двойна стая – 100 лв./нощувка
Тройна стая – 140 лв./нощувка
Апартамент – 200 лв./нощувка

Спа хотел Алпин Боровец
BGrest.com - Почивка в България
Хотел Самоков****
Къща Вила Широки дол
Хотел Алпин****
Бунгало Рейчъл
Хотел Долна Баня***
Апартамент Лава Гранд
Почивка в Банско
Почивка в Благоевград
Почивка в Чепеларе
Почивка в Пампорово
Почивка в Слънчев бряг
Почивка в Несебър
Почивка в Китен
Почивка в Приморско
Почивка в Поморие
Почивка в Созопол
Почивка във Варна
Почивка в Свети Влас
Почивка в Равда
Печатна реклама - ниски цени!!!
Общи условия; Партньори: Хотели в Гърция; Почивка в Чепеларе; Печатна реклама и web дизайн; Хотелите в Благоевград; Хотелите в Пампорово; Благоевград; 175 хотела в Банско; Хотели, къщи и квартири в Китен; Повече от 470 обекта в Созопол; Хотели, къщи и квартири в Приморско; 400 места за почивка в Поморие; Хотелите в Слънчев Бряг; 210 хотела в Свети Влас; Почивка в Несебър - 310 хотела, къщи и апартаменти; Хотели и къщи за гости в Равда; BGrest.com - Почивка в България - хотели и къщи за гости

Почивка в Боровец - Над 146 ХОТЕЛА и КЪЩИ за гости от Боровец и региона. borovets, Боровец, hoteli borovets, borovets hoteli, borovets ski, ski borovets, mehani borovets, borovets mehani, restoranti borovets, borovets restoranti, хотели в Боровец, хотел в Боровец, къща за гости Боровец, Боровец къщи за гости, hoteli v borovets, mehani v borovets, механи в Боровец, ресторанти в Боровец, Боровец хотели, хотели Боровец, ресторанти Боровец, mehani, klubove borovets, клубове в Боровец, важни телефони Боровец, разписание на влакове Боровец, разписание на автобуси Боровец, Wi-Fi Боровец, hotels in borovets, borovets hotels, borovets taverns, guest house borovets